Wil jij een product ruilen of retourneren? Dat kan! Via onderstaande link kun je eenvoudig en snel je ruiling of retour aanmelden:

 

 

  • Beachim.nl hanteert een retourtermijn van 14 dagen en volgt hiermee het zogenaamde herroepingsrecht.
    Binnen dit termijn mag u het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals u ook bij ons in de winkel zou doen.

  • Wanneer u alle producten retour stuurt, betalen wij het aankoopbedrag inclusief verzendkosten aan u terug (dit geldt alleen voor een bestelling binnen de Europese Unie en die in zijn geheel retour komt).

  • De verzendkosten voor het terugsturen naar Beachim worden niet vergoed.

  • Binnen vijf werkdagen nadat wij uw retourzending in goede orde ontvangen hebben, ontvangt u hiervan een bevestiging. Vervolgens zullen wij het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terugstorten of het artikel ruilen als het een ruiling betreft.

  • Stuur uw product altijd terug in de originele staat en in de originele Beachim.nl verpakking. 
    Dat wil zeggen; schoenen met de bijgeleverde schoenendoos en kleding ongebruikt en ongedragen met de prijskaartjes er nog aan. Gebruik niet de productverpakking als verzendzak of doos.

  • Het artikel dient ongedragen te zijn. Passen mag natuurlijk wel. Het artikel dient vrij te zijn van luchtjes. Toelichting:


Sporen van parfum, rook of zweet:

Wij kunnen een artikel niet retour nemen wanneer het sporen van parfum, rook of zweet bevat.
- Gebruik dus geen parfum bij het "passen" van onze artikelen, hierdoor is het artikel namelijk niet meer te retourneren.
- Pas het artikel niet in een kamer waarin gerookt wordt.

Sporen van wasmiddel:
Tevens worden alle artikelen op sporen van wasmiddel gecontroleerd. Een uitgewassen product kan vanzelfsprekend niet retour.