You have viewed 24 of 38 products
Laad meer artikelen

Casablanca: combinatie van luxe- en vrijetijdskleding ontworpen door Charaf Tajer​, die door zijn Frans-Marokkaanse afkomst zijn inspiratie haalt uit een kleurenpalet dat doet denken aan de gravelbanen van Roland Garros en terracotta uit Marokko. De op sportkleding geïnspireerde, verfijnde silhouetten zijn ontworpen in Parijs en vervaardigd in Casablanca.

ABOUT

Het in Parijs gevestigde jonge label Casablanca (sinds 2019)  kenmerkt zich door de fusie van luxe- en vrijetijdskleding. Het combineert Perzische luxe streetwear perfect met sport en lifestyle en produceert stukken van hoge kwaliteit waarin minimalistische en elegante ontwerpen centraal staan. De kleuren doen je denken aan de gravelbanen van Roland Garros en terracotta uit Marokko en worden gecombineerd met fris tennis wit en mooie zachte pastelkleuren. Het merk richt zich op een reeks après-sportieve producten om de luxe te benadrukken van een ontspannen leven en die je draag tijdens het beste deel van de dag: wanneer de drukte van de dag voorbij is, maar de nacht nog niet is begonnen!

Casablanca Tennis Club collectie

De hoodies, sweaters, hemden en t-shirts hebben allemaal botanische patronen, mooie pastel kleuren combinatie en relaxte bloemenprints. Maar de echte eye-catchers zijn de jacks en fluwelen trainingspakken. De mooiste stoffen en gedurfde prints worden hiervoor gebruikt. De innovatieve collecties van Charaf Tajer zijn geïnspireerd door luxueuze levensstijlen en passen goed in de garderobe van de man die vrijetijdskleding met een extravagante twist enorm kan waarderen.

Casablanca sale

Kom gezellig langs in onze winkel in Zandvoort of check de collectie bij ons online; je krijgt ook een goed overzicht van onze collectie en andere merken. Misschien kan je nog iets scoren in de sale. Ondanks dat de collectie vaak al is uitverkocht voordat de sale begint, is het altijd het proberen waard.