CP COMPANY

C.P Company is opgericht in 1971 door grafisch designer Massimo Osti, de man die nu bekend staat als het toonbeeld van streetwear cultuur. De kleding van CP Company staat in het teken van “borrowing from the old to create something new”. Hiermee wordt bedoeld dat de designers van het merk hun inspiratie halen uit vintage, functionele military wear. De hybrid fashion die ontstaat uit deze combinatie leidt tot collecties gebaseerd op vooruitstrevende en innovatieve materialen. Deze worden aangeduid door het “goggle logo” op de arm of capuchon waardoor het merk CP Company niet meer van het straatbeeld te verwijderen is.

About C.P. Company

De “C.P.” in C.P. Company staat voor Chester Perry, de fabriek waar Bristow (de hoofdrolspeler van een populair stripboek geschreven door Frank Dickens) werkt. De naam van het merk werd in 1978 veranderd omdat de Engelse kleding-giganten Chester Barry en Fred Perry tegelijk rechtszaken aanspanden tegen Massimo Osti. Deze verandering was een geluk bij een ongeluk want dit startte een meer innovatief en volwassen tijd voor het bedrijf. Wie aan C.P. Company denkt, denkt aan de goggles. Deze goggles waren in eerste instantie gecreëerd voor de Italiaanse Mille Migla off road race in 1980 en zijn daarna uitgegroeid tot een cult piece. Geïnspireerd door de gasmaskers in het leger en de Swiss Field jacket zitten de goggles bij de CP Company jassen op de capuchon waardoor ze ook nog functioneel en draagbaar zijn. 

CP Company Jas

Het meest populaire CP Company kledingstuk onder liefhebbers is overduidelijk de CP Company jas. Vooral de CP Company soft shell jas is erg in trek door het goggle logo op de mouw en met name ook de CP company goggle jacket met de goggles op de capuchon. Dus ben jij op zoek naar een CP Company Winterjas, CP Company zomer jas of bodywarmer? Dan ben jij bij Beachim op het juiste adres. 

CP Company Collectie

Buiten de jassen heeft CP Company een erg brede collectie van verschillende items die een must-have zijn in jouw kast. Zoek je een CP Company trui, CP Company polo, CP Company t-shirt, CP Company (cargo) broek of zelfs een CP Company muts of pet? Kom gezellig langs bij onze winkel in Zandvoort of neem een kijkje bij Beachim op de site!

CP Company sale

Omdat het merk CP Company erg in trek is, zijn de sale artikelen altijd snel uitverkocht. Dat is als de artikelen van CP Company überhaupt al in de aanbieding komen. Kijk bij ons op de site onder het kopje “sale” en kijk of je jouw CP Company collectie kan uitbreiden met een eventuele korting!