AMI PARIS

Ami Paris is in 2011 opgericht door Alexandre Mattiussi in Parijs en is sindsdien uitgegroeid tot een van de snelst groeiende merken in de fashion wereld. “Ami” betekend vriend in het Frans en kenmerkt buiten het gevoel van familie en vriendschap ook de vriendelijke manier hoe Ami zich tussen alle andere fashion merken plaatst. Het bekende logo van Ami die zich meestal op de linkerborst van de drager bevindt bestaat uit de letter “A” met daarboven een klein hartje. Vind jij ook niet dat het logo wat weg heeft van de Eiffel toren?

About Ami Paris

De in 1980 geboren Parijzenaar Alexandre Mattiussi studeerde aan de Duperre fashion design school in Parijs. Na zichzelf te verplaatsen tussen verschillende fashion huizen in Parijs, Milaan en New York lanceerde hij in 2011 zijn eigen merk; Ami Paris. De naam AMI, het Franse woord voor vriend, speelt bovendien ook nog is met de initialen van zijn eigen naam en laat de kenmerken van de Franse hoofdstad zien; relaxt, authentiek en vriendelijk. AMI Paris heeft snel zijn bekendheid in de fashion wereld afgedwongen door de mix van casual, street-wear en chique in zijn kledingstukken te verwerken. Dit gecombineerd met exclusieve materialen en het bekende logo was een recept voor succes. 

Ami Paris collectie

De collectie van het merk Ami Paris heeft verschillende bestsellers. De best verkochte producten in de AMI collectie zijn de Ami paris hoodie, Ami paris t shirts en de Ami Paris sweaters. De best verkochte Ami Paris stijlen zijn die met het kleine hartje op de borst en die met het grote hart op de borst. De Ami Paris shirts met het klein hartje op de borst hebben een iets slankere pasvorm en zijn een ware must-have in jouw kast! De artikelen met het grote hart vallen meestal iets groter en zijn daarom ook gaaf om wat groter te dragen! Ben jij op zoek naar een Ami Paris hoodie, t shirt, sweater, trui, shirt, broek, pet, polo, coltrui of zelfs jas? Dan bij je bij Beachim zeker op het goede adres!

Ami Paris sale

Nieuwsgierig geworden naar dit merk of ben je op zoek naar uitbreiding van je Ami Paris collectie? Kijk bij ons op de site onder het kopje “sale” of kom gezellig langs in onze winkel in Zandvoort voor een eventuele Ami Paris hoodie of trui in de sale!