You have viewed 24 of 120 products
Laad meer artikelen

Canada Goose is opgericht aan het eind van de 50e jaren door Sam Tick onder de naam “Metro Sportswear ltd.”. Het merk was opgericht met een simpel doel. Namelijk, het creëren van kleding die je kan beschermen tegen het weer van het koude noorden met productie in eigen land, Canada. Het merk wordt vaak geassocieerd met het logo op de arm. Op dit Canada Goose logo staat de Noordpool in spiegelbeeld afgebeeld om te laten zien met welk doel deze jassen in eerste instantie zijn gecreëerd. Het logo wordt geaccentueerd met de maple leafs die worden gezien als het nationale symbool van Canada.

ABOUT CANADA GOOSE

Het merk begon eigenlijk met het maken van wollen bovenstukken en kleding die uitermate geschikt was om in de te skiën. Pas 30 jaar na oprichting, in de jaren ‘80 begonnen zij met het produceren van dikke winterjassen waar het merk tegenwoordig zo bekend mee is geworden en is gekenmerkt met logo op de arm. Tegenwoordig is Canada Goose niet meer weg te denken van het straatbeeld en wordt het merk, die gebruik maakt van natuurlijke Canadese producten, gedragen door atleten van wereldklasse en risico nemers om zo het imago van het merk hoog te houden. 

Canada Goose Jas

Het meest populaire Canada Goose kledingstuk onder liefhebbers is overduidelijk de Canada Goose Winterjas. Vooral de Canada Goose Macmillan is erg in trek. Canada Goose heeft buiten de Macmillan diverse modellen: de Wyndham, de Canada Goose Chateau Parka, Langford, de Canada Goose Chilliwack bomber en natuurlijk de Canada Goose Garson en Freestyle bodywarmers! Dus ben jij op zoek naar een Canada Goose heren jas, kinder jas of vrouwen jas? Dan ben jij bij Beachim op het juiste adres.

Canada Goose Collectie

Buiten de jassen heeft Canada Goose een brede collectie aan accessoires zoals Canada Goose mutsen, handschoenen en petjes. Bovendien maakt Canada Goose tegenwoordig erg mooie truien en vesten die het zeker waard zijn om even een kijkje te nemen op de website van Beachim!

Canada Goose Sale

Omdat het merk Canada Goose erg in trek is, zijn de sale artikelen altijd erg snel uitverkocht. Dat is als de artikelen van Canada Goose überhaupt al in de aanbieding komen. Kijk bij ons op de site onder het kopje “sale” en kijk of je jouw Canada Goose collectie kan uitbreiden met een eventuele korting!