You have viewed 24 of 35 products
Laad meer artikelen

Heron Preston is genoemd naar het gelijknamige multitalent dat dit streetwear label heeft opgericht. Deze designer breekt de regels met zijn innovatie & creativiteit en heeft al een indrukwekkende lijst van samenwerkingen op zijn c.v staan!

ABOUT HERON PRESTON

Na zijn studie aan de Parsons School of Design (een particuliere kunst- en design school in de wijk Greenwich Village, Lower Manhattan, New York City) begon de designer (geboren 1983) aan zijn indrukwekkende carrière. De voormalig Nike-ontwerper is artiest, creatief directeur, content designer en DJ en heeft al veel samenwerkingen op zijn naam staan met o.a. Nike, Kanye West en Virgil Abloh. In 2018 lanceerde hij zelfs een collectie in samenwerking met NASA om hun 60 jarig bestaan te vieren.

Heron Preston Collectie

Preston was lange tijd op zoek naar iets dat in de hiphopcultuur van de jaren 90 gebruikelijk was en kwam tot de conclusie dat dit een stijl is. Hij besloot CTИЛЬ (“stijl" in het Cyrillisch) te gebruiken als zijn handtekening, dat op veel van zijn items terugkomt. Met het gebruik van  kleuren als fluorescerend oranje gecombineerd met zwart herken je een Heron Preston t-shirt of Heron Preston hoodie gelijk. Het modemerk ontwerpt trendgevoelige kleding met een streetwear uitstraling en oversized fit. Zowel de Heron Preston heren collectie als de Heron Preston dames collectie is bij onze winkel in Zandvoort & online te koop.

Heron Preston Sale

Wie houdt er nou niet van Sale?! In onze winkels in Zandvoort en in de webshop hebben wij een uitgebreide collectie heren kleding en schoenen. Maar daarnaast hebben wij natuurlijk ook de uitverkoop. Neem gerust een kijkje op onze site onder het kopje “sale” om de Heron Preston sale te bekijken en te bestellen of kom gezellig naar een van onze winkels om de collecties te bekijken en voor een persoonlijk advies. Wij helpen je natuurlijk graag en wie weet scoor jij nog een Heron Preston shirt of Heron Preston trui in de sale.