You have viewed 24 of 29 products
Laad meer artikelen

Mason Garments is een Nederlands sneaker merk uit Amsterdam, dat in korte tijd is uitgegroeid tot één van de populairste high-end sneaker labels in ons eigen land en daarbuiten.

ABOUT

Het Amsterdamse merk is in 2012 opgericht door Rendi Aditia. Rendi groeide op in de jaren '90 en kwam in aanraking met luxe merken door zijn moeder en oudere broer die high-end kleding droegen.  Hierdoor droomde Rendi ervan een schoenenmerk op te zetten dat zijn eigen stijl, luxe en persoonlijke interesse weerspiegelde. Na het vinden van de juiste partners, startte hij zijn merk: Mason Garments. De naam "Mason" is een verwijzing naar de vrijmetselaars ideologie. Dat betekent dat je met verschillende creatieve & productieve individuen, die misschien niet in hetzelfde vakgebied zitten, allemaal streeft naar succes en hetzelfde einddoel. Het huidige Mason Garments team bestaat ook uit leden met verschillende achtergronden, maar met dezelfde visie. “Teamwork makes the dream work”.

Mason Garments Collectie

De Mason Garments heren en de Mason Garments dames sneakers worden gemaakt van 100% kalfsleer. Dit zorgt ervoor dat de schoen comfortabel en ook nog eens duurzaam is. De schoenen worden volgens een speciale techniek gemaakt dat ervoor zorgt dat de  binnenzool en de voering meteen aan de upper layer word genaaid: de “Sachetto” techniek. Het “made in Italy” staat hierom dus met trots op de achterkant van alle schoenen.

Door de verschillende modellen zit er altijd wel een sneaker voor je tussen. De Mason Garments Genova zijn wat robuuster en vaak in special editions te krijgen. Terwijl de Mason Garments Tia de meer basic sneaker uit de collectie is. Wel mooi afgewerkt met een geribbelde zool en gouden oogjes voor je veters. Een combinatie van beide modellen is dan de Mason Garments Firenze. Deze sneaker bestaat verschillende soorten leer, kleuren en materialen. De Mason Garments Torino bestaat uit vaak uit meerdere lagen kalfsleer en nubuck. Op de tong van de schoen staat een grote ‘M’ afgebeeld als branding.

Mason Garments Sale

In onze winkels in Zandvoort en in de webshop hebben wij een uitgebreide collectie heren kleding en schoenen. Maar daarnaast hebben wij natuurlijk ook de uitverkoop. Neem gerust een kijkje op onze site onder het kopje “sale” om de Mason Garments sale te bekijken en te bestellen. Of kom gezellig naar een van onze winkels om de collecties te zien en voor een persoonlijk advies. Wij helpen je natuurlijk graag!