Betalen

BETAALMETHODEN
 

✓Ideal ✓Creditcard ✓Safe

Bij Beachim.nl betaalt u makkelijk, veilig en vertrouwd, onder meer via iDeal, Creditcard, Mister Cash en Sofort Banking. Voor bedrijven is vooruitbetalen of betalen op factuur ook mogelijk. Hoe u betaalt? Lees het hieronder.

iDeal
Elektronisch betalen met iDeal doet u via Rabobank, ABN Amro, ING Bank of SNS Bank.

Betalen via iDeal is makkelijk, snel en veilig. Deze betaling gebeurt elektronisch en is bijna net zo makkelijk als pinnen!

Selecteer deze betaalmogelijkheid bij het afrekenen. U wordt doorgelinkt naar een pagina waar u in een beveiligde omgeving uw inloggegevens moet invullen. Nadat u deze procedure met succes heeft afgerond, keert u terug naar onze webwinkel. U heeft dan betaald en wij hebben uw order ontvangen. Wij versturen vrijwel altijd de eerstvolgende werkdag uw bestelling, mits u voor 16:00 uur heeft besteld.

Mastercard & VISA
Kiest u voor betaling met uw creditcard, dan vult u tijdens het bestelproces uw creditcardnummer, vervaldatum van de creditcard en CVC-code (achterzijde van de creditcard) in. Let wel op dat bovengenoemde gegevens 100% kloppen, neem de gegevens s.v.p. exact over zoals ze op uw creditcard staan, zodat uw betaling soepel verloopt. Na het invoeren van uw gegevens zal de creditcardmaatschappij de betaling autoriseren. U weet dus direct of uw betaling is goedgekeurd. Alleen betalingen met 3D Secure (https://en.wikipedia.org/wiki/3-D_Secure) worden geaccepteerd. Indien hier problemen mee zijn, neem dan contact op met uw bank / creditcard provider. Ook hier geldt: voor 16.00 uur besteld = volgende dag bestelling ontvangen.

Bancontact/MisterCash
Bent u een klant met een Belgische rekening, dan kunt u online via Bancontact/Mister Cash betalen. U dient wel bij één van de volgende banken te zijn aangesloten: VDK Spaarbank, Dexia, ING, Fintro, KBC, CBC, AXA Bank.

Vooruitbetalen
Wanneer u niet in de gelegenheid bent om via iDeal of CreditCard te betalen, dan kunt u ook per overboeking aan uw betaling voldoen. Let echter wel op dat hierbij vertraging optreedt in het verzendproces. Beachim.nl neemt namelijk pas een bestelling in behandeling wanneer de betaling hiervan is voldaan. Informatie over vooruitbetalingen kunt u opvragen via de e-mail (support@beachim.nl).

Bedrijven betalen op factuur
Bedrijven hebben bij Beachim.nl de mogelijkheid om producten te bestellen en de betaling per factuur te voldoen. Als uw bedrijf hiervan gebruik wil maken, dan wijkt de manier van bestellen enigszins af. Wij verzoeken u in dat geval uw bestelling per email te plaatsen. De factuur moet volledig voldaan zijn voordat wij uw bestelling kunnen opsturen.